Botë

Dehja e Vuçiqit dhe mysafirëve të tij në Ballkanin e Hapur vlerësohet skandal në Serbi

Foto: AP
 

Gazeta e pavarur serbe “Danas” ka shtjelluar gjerë e gjatë një deklaratë që presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka dhënë për televizionin publik gjatë panairit të verës në kuadër të nismës Ballkani i Hapur, që në fundjavë u mbajt në Beograd.

Vuçiq, duke dashur të rrisë peshën e organizimit, tha se kush e di se edhe sa më të suksesshëm do të ishin nëse do të punon të kthjellët.