Botë

Shkrimtari i njohur Rushdie është zgjuar dhe është në gjendje të flasë

 

Shkrimtari i njohur Salman Rushdie është larguar nga ventilatorët dhe ai është në gjendje të flasë, raporton BBC.

Rushdie është larguar nga ventilatori një ditë pasi që ishte ther disa herë me thikë.