Botë

FBI-ja gjeti dokumente “top sekrete” në shtëpinë e Trumpit

 

Bastisja, tregojnë dokumentet, ishte një hap për mbledhjen e provave në një hetim të sigurisë kombëtare në lidhje me të dhënat presidenciale në Mar-a-Lago. Trumpi zotëron pasurinë e madhe dhe është rezidenca e tij kryesore, si dhe një klub dhe vendpushim vetëm për anëtarët. FBI-ja gjeti 11 grupe dokumentesh të klasifikuara nga kërkimi i saj, duke përfshirë disa materiale të shënuara si “top sekrete/SCI”

Një gjykatës federal publikoi urdhrin e bastisjes dhe dëftesën e pronës nga aksioni i FBI-së në resorin e ish-presidentit Donald Trump në Palm Beach, Florida.

Bastisja, tregojnë dokumentet, ishte një hap për mbledhjen e provave në një hetim të sigurisë kombëtare në lidhje me të dhënat presidenciale në Mar-a-Lago. Trumpi zotëron pasurinë e madhe dhe është rezidenca e tij kryesore, si dhe një klub dhe vendpushim vetëm për anëtarët.