Botë

Burri që po gjykohet për vrasjen e dy vajzave të tij në Teksas, mund edhe t’i ketë abuzuar

 

Një burrë nga Teksasi, me origjinë nga Egjipti, që po gjykohet për vrasjen e dy vajzave të tij, të raportuara si “vrasje për nder”, është quajtur “djall” në gjykatë nga nëna e vajzave e cila tregoi për abuzimin gjatë martesës së tyre.

Patricia Owens, ish-bashkëshortja e Yaser Saidit, nuk e ka parë atë që prej 2008-s – kur ai mori vajzat, Amina 18 vjeç dhe Sarah 17, për një shëtitje me veturë dhe insistoi që të shkonin vetëm që të mund të flisnin.