Botë

10 të vdekur pas një zjarri në SHBA, zjarrfikësi tronditet kur kupton se viktimat ishin familjarë të tij

 

Tre fëmijë dhe shtatë të rritur kanë vdekur në një zjarr që ka shpërthyer në shtëpi në shtetin amerikan të Pensilvanisë dhe një zjarrfikës i thirrur në vendngjarje u tmerrua kur kuptoi se viktimat ishin familja e tij, shkruan BBC.

Policia e Shtetit të Pensilvanisë konfirmoi emrat e gjashtë prej viktimave, por ende nuk ka identifikuar fëmijët më të vegjël, të moshës pesë, gjashtë dhe shtatë.