Botë

Rusia dëbon 14 diplomatë dhe staf të ambasadës bullgare

 

Rusia ka vendosur t’i dëbojë katër diplomatë bullgarë dhe 10 anëtarë të stafit të shërbimeve diplomatike bullgare në Moskë, Shën Petersburg dhe Ekaterinburg, dhe Qendrën Bullgare të Industrisë në Moskë, ka thënë të premten Ministria e Jashtme bullgare.

Ata janë shpallur persona non grata dhe u është dhënë afat 120 orë për t'u larguar.