Botë

Murgeshat e Nënës Terezë dëbohen nga Nikaragua

Foto: AP/ Arkiv
 

Murgeshat nga rendi i themeluar nga Nena Terezë janë larguar nga Nikaragua pasi organizatës së tyre iu hoq statusi ligjor, raportoi BBC-ja të enjten.

Ato u përcollën nga policia në kufi dhe kaluan me këmbë në Kosta Rika.