Botë

Ekstradohet nga Brazili, një nga italianët më të kërkuar që 28 vjet

Rocco Morabito
 

Një mafioz, që ishte njëri ndër njerëzit më të kërkuar të Italisë dhe vazhdimisht i cilësuar si ndër trafikantët më të fuqishëm të drogës në botë, është ekstraduar të mërkurën në Romë nga Brazili pas 28 vjetësh fshehjeje.

Rocco Morabito mbajti numrin dy në listën e mafiozëve më të rrezikshëm dhe më të kërkuar të Italisë.