Botë

Lysychansku bie në duart e rusëve

Foto: Associated Press/AP
 

Ushtria ukrainase e konfirmoi se qyteti lindor i Lysychanskut ka rënë në duart e forcave ruse, shkruan BBC-ja të dielën.

“Pas luftimeve të rënda për Lysychansk, forcat mbrojtëse të Ukrainës u detyruan të tërhiqen nga pozicionet dhe linjat e tyre të okupuara”, tha shtabi i përgjithshëm i ushtrisë.