Botë

Rusia kërcënon ta mbyllë ambasadën në Bullgari

 

Rusia ka kërcënuar se do të mbyllë ambasadën e saj në Bullgari dhe do të mbyllë misionin e vendit të BE-së në Moskë.

Kryeministri bullgar Kiril Petkov këtë javë ka thënë se vendi i tij do të dëbojë 70 staf diplomatik rus, numri më i madh i urdhëruar nga vendi ballkanik.