Botë

SHBA-ja ndalon shitjet e cigareve elektronike të prodhuara nga “Juul”

Foto: AP
 

SHBA-ja e ka ndaluar shitjen e të gjitha produkteve të shitura nga “Juul”, një nga kompanitë më të mira të cigareve elektronike në vend.

Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) tha se nuk kishte të dhëna të mjaftueshme për t'u siguruar që marketingu i produkteve të firmës ishte "i përshtatshëm për mbrojtjen e shëndetit publik", raportoi BBC-ja të enjten.