Botë

Familjet ukrainase nisin të kthehen në Kharkiv

Kharkiv  - refugjatet ukrainas
Te stacioni i trenit në Kharkiv, bashkëshortët dhe baballarët me padurim presin më të dashurit e tyre kur treni afrohet. Momentet e ribashkimit, shumica prej tyre i kanë ëndërruar në tre muajt e fundit. (Foto: AP)
 

Ushtria ruse është tërhequr nga qyteti i Kharkivit para dy javësh. Kështu, civilët kanë filluar të kthehen nëpër shtëpi. Burra dhe baballarë po presin çdo ditë më të afërmit e tyre nga të cilët u ndanë shkaku i luftës

Frika nga pushtimi rus i ndau. Tani disa çifte dhe familje në Kharkiv janë ribashkuar pasi njerëzit kanë nisur të kthehen në qytetin e dytë më të madh të Ukrainës.

Te stacioni i trenit në Kharkiv, bashkëshortët dhe baballarët me padurim presin më të dashurit e tyre kur treni afrohet. Momentet e ribashkimit, shumica prej tyre i kanë ëndërruar në tre muajt e fundit.