Botë

Policia e Teksasit konfirmon se vrasësi nuk u pengua nga askush

 

Policia e Teksasit ka konfirmuar se 18-vjeçari që vrau 19 nxënës dhe dy mësuese në shkollën fillore ka hyrë në objekt i papenguar nga askush, teksa dera e hyrjes nuk ishte e mbyllur.

Victor Escalon, drejtor rajonal i Departamentit të Teksasit, ka thënë se vrasësi Salvador Ramos nuk është penguar nga asnjë polic kur hyri në shkollën fillore “Robb” dhe hapi zjarr ndaj nxënësve të moshave 5 deri në 12-vjeçare.