Botë

SHBA-ja vlerëson se Rusia ka humbur rreth 1.000 tanke në Ukrainë

SHBA-ja vlerëson se Rusia ka humbur rreth 1.000 tanke në Ukrainë
Foto: AP
 

Forcat ruse kanë humbur rreth 1000 tanke gjatë tre muajve luftë në Ukrainë, ka thënë një zyrtar i lartë amerikan i Mbrojtjes, ka shkruar të enjten CNN-i.

Sipas tij, ushtarët rusë kanë humbur edhe mbi 350 copë artilerie dhe dhjetëra avionë bombardues luftarakë e mbi 50 helikopterë deri tash.