Botë

Turqia në negociata me Ukrainën dhe Rusinë që ta hapë korridorin për eksporte të drithërave

 

Turqia është në bisedime “të vazhdueshme” me Ukrainën dhe Rusinë për të hapur një korridor përmes Bosforit për eksportin e drithërave nga Ukraina, raportoi The Guardian të enjten.

Një zyrtar I lartë turk tha se bisedimet janë konfidenciale prandaj edhe foli në kushte anonimiteti.