Botë

Kërcënime për bomba në disa shkolla në Sarajevë

 

Të mërkurën në mëngjes, Ministria e Punëve të Brendshme në Sarajevë ka marrë njoftime se në shumë shkolla janë vendosur bomba, shkruan AA.

"Policia e Sarajevës në mëngjes mori disa raportime për bomba të vendosura në disa shkolla në kantonin e Sarajevës dhe në këtë drejtim po ndërmerren masa dhe veprime në kuadër të kompetencave të policisë, për të kontrolluar këto institucione shkollore”, ka thënë zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kantonit të Sarajevës, Mirza Haxhiabdiç, për AA.