Botë

NATO: Ka mbështetje të gjerë për anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë

 

Vendet anëtare të NATO-s e mbështesin gjerësisht anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë brenda aleancës, ka thënë sekretari i përgjithshëm i aleancës, Jens Stoltenberg.

Ai ka thënë se beson që NATO-ja do të gjejë një zgjidhje për shqetësimet turke në lidhje me ofertën e anëtarësimit të dy vendeve.