Botë

Martin Shkreli lirohet nga burgu më herët

 

Martin Shkreli, ish-drejtuesi i firmës së barnave, i cili urdhëroi rritje dramatike të çmimit të një ilaçi që shpëton jetën, është liruar nga burgu më herët, ka konfirmuar avokati i tij, shkruan ABC News.

Shkreli, me origjinë shqiptare, ishte dënuar për mashtrime të investitorëve dhe vepra të tjera, dhe ishte dënuar me shtatë vjet burgim.