Botë

Afrika e Jugut në valë të re të COVID-19

Afrika e Jugut në valë të re të COVID-19
 

Afrika e Jugut po përjeton një valë të re të rasteve të reja me COVID-19 të nxitura nga dy nënvariante të Omicronit, raportoi AP të shtunën.

Për rreth tri javë është përballur me numra në rrite të rasteve të reja dhe të hospitalizimeve, por jo rritje të numrit të rasteve të rënda ose vdekjeve, ka thënë Marta Nunes, studiuese në Spitalin Chris Baragëanath.