Botë

Koreja e Veriut regjistron 21 vdekje të reja si pasojë e COVID-19

Foto: AP
 

Koreja e Veriut raportoi të shtunën 21 vdekje të reja dhe 174,440 njerëz të tjerë me simptoma të etheve ndërsa vendi përpiqet të ngadalësojë përhapjen e COVID-19 në popullsinë e tij të pavaksinuar.

Vdekjet dhe rastet e reja, të cilat u paraqitën nga e premtja, rritën numrin e përgjithshëm në 27 vdekje dhe 524,440 sëmundje në mes të një përhapjeje të shpejtë të etheve që nga fundi i prillit.