Botë

SHBA-ja sekuestron 460 ora Rolex false të cilat do të shiteshin për 10.1 milionë dollarë

 

Oficerët e Doganës dhe Mbrojtjes së Kufirit të SHBA-së (CBP) në Indianapolis sekuestruan dy dërgesa të orëve të falsifikuara Rolex, më 27 dhe 29 prill.

Orët false luksoze do të kishin një vlerë totale prej 10.1 milionë dollarë nëse ishin do të ishin të vërteta, sipas një njoftimi për lajmet nga CBP, raporton CNN të shtunën.