Botë

Pfizeri akuzohet se përfitoi shuma të mëdha gjatë pandemisë

 

Pfizeri ka inkasuar gati 26 miliardë dollarë të ardhura në tre muajt e parë të vitit, pjesa më e madhe nga vaksina e saj COVID-19 dhe pilula e re për trajtimin e virusit, duke nxitur me këtë kritika për përfitime nga pandemia, raportoi The Guardian të martën.

Vaksinat kundër koronavirusit kanë shpëtuar shumë jetë në botë dhe kanë lehtësuar presionin në sistemet shëndetësore, por Pfizeri është përballur me kritika për çmimin e vaksinës.