Botë

Planifikohet të realizohet fluturimi më i gjatë në botë

 

Kompania e fluturimeve, Cathay Pacific, po synon ta realizojë fluturimin më të gjatë në botë, nga Hong-Kongu në drejtim të New-Yorkut.

Ky fluturim pritet të zgjasë 17 orë e 50 minuta, duke fluturuar mbi Atlantik dhe jo mbi Paqësor, me qëllim të evitimit të territorit rus, raporton “TheGuardian” të mërkurën.