Botë

Kundërshtohet urdhri i Trumpit për ndalimin e personave që kanë familjarë në SHBA

Në gjykatë në SHBA ka marrë vendim kundër ndalimit të administratës së presidentit, Donald Trump, për refugjatët nga gjashtë vende me shumicë myslimane, të cilët kanë familjarë në SHBA.

Gjykatësi Derrick Watson në Honolulu, ka thënë se personat që kanë gjyshërit, axhallarët, hallat dhe familjarë të tjerë që janë të ndaluar nga vendimi i administratës, duhet t’u lejohet hyrja në SHBA.