Botë

Nxënësi shitet në ankand skllevërish të improvizuar nga shokët e klasës në SHBA

 

Një bord shkolle në Karolinën e Veriut votoi unanimisht të hënën për të miratuar një plan veprimi pas raportimit të bullizmit racor në distrikt, duke përfshirë një ankand skllavërie të organizuar nga nxënësit e racës së zezë.

Një grup prindërish dhe anëtarësh të komunitetit i kishin bërë thirrje shkollës të bënte ndryshime pas disa rasteve të raportuara të ngacmimeve racore në shkolla, raporton CNN.