Botë

SHBA-ja dhe BE-ja ndajnë 14,9 miliardë dollarë për Ukrainën

Foto: AP
 

Udhëheqësit e Kongresit të SHBA-së kanë arritur një marrëveshje dypartiake për të siguruar 13.6 miliardë dollarë ndihmë për Ukrainën.

Financimi do t'i bashkëngjitet një pakete të gjerë shpenzimesh qeveritare që pritet të kalojë gjatë dy ditëve të ardhshme.