Botë

Stuttgarter Nachrichten: Vuçiqi mes dy zjarreve

Foto: AP
 

Vetëm pas disa ditëve vonesë Serbia në fundjavë dënoi pushtimin rus të Ukrainës, por refuzoi sërish t’i vë sanksione Rusisë.

Në luftë e përshkallëzuar në Ukrainë, Serbia si kandidate për anëtarësim në BE po e ka gjithnjë më të vështirë të lundrojë mes Lindjes dhe Perëndimit.