Botë

Borrell: Çdo krim lufte i kryer në Ukrainë duhet ndëshkuar

 

Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Politikë të Jashtme, Josep Borrell, ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Ndërkombëtare Penale për të nisur hetimet ndaj pushtimit rus të Ukrainës.

Borrell ka thënë se çdo krim lufte dhe krim kundër njerëzimit që është kryer në Ukrainë duhet të ndëshkohet.