Botë

Çfarë sanksionesh po i vihen Rusisë?

 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britania e Madhe dhe disa aleatë të tyre kanë nisur vënien e sanksioneve ndaj Rusisë, pasi ky shtet i njohu si shtete të pavarura dy rajone separatiste në Ukrainë.

Gjithsesi, lëvizja e presidentit rus, Vladimir Putin, ende është vetëm në fazën e parë të vënies së sanksioneve të Perëndimit.