Botë

Bideni nën llupën e votuesve amerikanë

Një mësues i historisë nga shteti amerikan, Gjeorgjia, votues i Bidenit, do t'ia jepte notën C duke fajësuar presidentin që nuk i dha fund diskutimit në Senat dhe mbështeti planin e tij për rimëkëmbje. Ndërsa një infermiere në pension, në Iowa, mbështetëse e Pete Buttigiegit në zgjedhjet paraprake demokrate, thotë se është e impresionuar nga mënyra se si Bideni ka ruajtur dinjitetin e Presidencës. Në anën tjetër, një votues nga Arizona i ish-presidentit Donald Trump thotë se viti i parë i Bidenit ka qenë "shumë i keq"

 

Një mësues i historisë nga shteti amerikan, Gjeorgjia, votues i Bidenit, do t'ia jepte notën C duke fajësuar presidentin që nuk i dha fund diskutimit në Senat dhe mbështeti planin e tij për rimëkëmbje. Ndërsa një infermiere në pension, në Iowa, mbështetëse e Pete Buttigiegit në zgjedhjet paraprake demokrate, thotë se është e impresionuar nga mënyra se si Bideni ka ruajtur dinjitetin e Presidencës. Në anën tjetër, një votues nga Arizona i ish-presidentit Donald Trump thotë se viti i parë i Bidenit ka qenë "shumë i keq"

Ardhja e presidentit amerikan, Joe Biden, në detyrë në një kohë tejet të polarizuar në historinë amerikane bëri që qytetarët e Amerikës të kenë mendime të ndryshme rreth performancës së tij në njëvjetorin e marrjes së detyrës.

Një mësues i historisë nga shteti amerikan, Gjeorgjia, votues i Bidenit, do t'ia jepte notën C, duke fajësuar presidentin që nuk i dha fund diskutimit në Senat dhe mbështeti planin e tij për rimëkëmbje. Ndërsa një infermiere në pension, në Iowa, mbështetëse e Pete Buttigiegit në zgjedhjet paraprake demokrate, thotë se është e impresionuar nga mënyra se si Bideni ka ruajtur dinjitetin e Presidencës. Në anën tjetër, një votues nga Arizona i ish-presidentit Donald Trump thotë se viti i parë i Bidenit ka qenë "shumë i keq" duke përmendur mbylljen e tubacionit të naftës "Keystone XL" dhe tërheqjen e trupave amerikane nga Afganistani.
Ja se çfarë tjetër thonë amerikanët rreth punëve të Bidenit deri më tani: