Botë

Reka: Përendimi, sot mbrohet në Lindje

Foto: KOHA
 

Ish-ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, ka thënë se kufiri lindor ukrainas, nuk duhet lejuar të kalohet, teksa ka folur për synimet e Rusisë për pushtimin e Ukrainës.

Reka, përmes një statusi në Facebook, ka thënë se Rusia me pushtime ushtarake dhe Kina me kolonializimin kreditor, po shtrijnë praninë në hapësirën ku ndodhen 70% e rezervave të naftës dhe 65% e gazit natyror.