Botë

Nafta dhe gazi mund të shtrenjtohen nëse Rusia pushton Ukrainën

 

Nëse Rusia ndërmerr ofensivë ushtarake në Ukrainë, ka shumë mundësi që çmimet e naftës dhe gazit të rriten më tej.

Sipas CNN-it, çmimet e naftës tashmë janë më të lartat në shtatë vitet e fundit.