Botë

Mbi 107 mijë raste pozitive me COVID-19 në Britani vetëm të enjten

Foto: AP
 

Shifrat tregojnë se 107,364 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar që nga ora 9 e mëngjesit të së enjtes.

Shifra bazohet në testet pozitive PCR të konfirmuara nga laboratori, por përfshin gjithashtu shumicën e testeve të rrjedhës anësore pozitive të raportuara në Angli dhe të gjitha testet e rrjedhës anësore të raportuara në Irlandën e Veriut.