Botë

Sulm kibernetik masiv në Ukrainë, hakohen dhjetëra faqe qeveritare e të ambasadave

 

Dhjetëra faqe interneti të qeverisë ukrainase u bllokuan të premten, në një sulm kibernetik që synonte edhe ambasadat.

Ministria e Jashtme dhe e Arsimit ishin mes të goditurve, së bashku me ambasadat në Britani, SHBA dhe Suedi.