Botë

Zbulohet një varianti i ri i koronavirusit në Qipro

 

Një hulumtues në Qipro ka zbuluar një variant të ri të koronavirusit, që është kombinim mes variantit Delta dhe Omicron, raporton “Bloomberg”.

Leondios Kostrikis, një profesor i shkencave biologjike në Universitetin e Qipros, e ka quajtur këtë variant “Deltacron”, për shkak se është kombinim i Deltas dhe Omicronit.