Botë

Italianëve të pavaksinuar u ndalohet transporti publik

 

Pasagjerëve të transportit publik në Itali u është bërë e detyrueshme pasaporta e vaksinës që t’u lejohet përdorimi i tij.

Qeveria italiane po i ashpërson masat për personat e pavaksinuar, duke i përjashtuar kundërshtuesit e vaksinës nga restorantet, kinematë dhe muzetë, me qëllim të reduktimit të përhapjes së virusit.