Botë

Moderatori i CNN-it shkarkohet nga puna

 

Rrjeti televiziv CNN, shkarkoi të shtunën gazetarin Chris Cuomo, pasi dolën në dritë hollësi të reja se ai ndihmoi të vëllain, ish-guvernatorin e New Yorkut, Andrew Cuomo, teksa politikani u përball me akuza për ngacmim seksual.

Rrjeti pezulloi Cuomon në fillim të javës për të hetuar sjelljen e tij, pasi prokurorja e përgjithshme e New Yorkut, publikoi dokumente që tregonin se ai ishte më i përfshirë sesa dihej më parë në ndihmën për të hartuar strategji dhe për të kontaktuar gazetarët e tjerë, ndërsa i vëllai luftonte për të mbajtur punën e tij.