Botë

Firmoset marrëveshja, Alternativa hyn në Qeverinë e Zaevit

 

Kryeministri Zoran Zaev dhe kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, nënshkruan marrëveshjen zyrtare për hyrjen e Alternativës në Qeveri.

Ndër të tjera kryeministri Zaev tha sekjo marrëveshje nënshkruhet për të pasur një qëndrueshmëri politike për të hapur negociatat me BE-në, bisedimet me Bullgarinë dhe për të vazhduar luftën kundër Covid-19.