Botë

30 mijë njerëz pa energji në Mbretërinë e Bashkuar prej stuhisë Arwen

 

Rreth 30 mijë njerëz në veri të Anglisë dhe Skocisë janë ende pa energji elektrike pas stuhisë Arwen.

Erërat e forta kanë sjellë borë, akull dhe probleme në infrastrukturën e Mbretërisë së Bashkuar këtë javë, ndërsa tre persona kanë humbur jetën.