Botë

Anglia dhe Izraeli ndalojnë udhëtimet në Afrikën Jugore për shkak të variantit të ri

 

Anglia dhe Izraeli kanë ndaluar udhëtimet në Afrikën Jugore dhe po ndalon hyrjen e të huajve nga rajoni, duke përmendur zbulimin nga shkencëtarët afrikano-jugor të një varianti të ri të COVID-19.

Afrika e Jugut, Namibia, Lesoto, Botsvana, Eswatini dhe Zimbabve janë në listën e “kuqe” të Anglisë.