Botë

A po pajiset me raketahedhëse kundërajrore Republika Srpska

 

Zëvendësministri i Mbrojtjes i Bosnjë-Hercegovinës, Mirko Okoliq, ka shfrytëzuar mungesën e ministrit Sifet Poxhiq dhe ka dhënë pëlqimin e tij për blerjen e sistemit të raketave kundërajrore.

Në kohën kur përfaqësuesi serb në Presidencën 3-anëtarëshe të Bosnjës, Milorad Dodik, po punon e vepron për ndarjen e Republika Srpskas nga pjesa tjetër e Bosnjës, zv.ministri i Mbrojtjes, po ashtu serb, ka dhënë pëlqimin për blerjen e raketahedhëse kundërajrore.