Botë

Birmania padit gazetarin amerikan për terrorizëm

Foto: CNN
 

Birmania ka akuzuar një gazetar amerikan për rebelim dhe terrorizëm, akuzë e cila parashikon dënim maksimal me burgim të përjetshëm, ka thënë avokati i tij.

Danny Fenster, redaktor në “Frontier Myanmar” u arrestua në aeroportin Yangon në maj. Dhjetëra gazetarë lokalë janë arrestuar që nga puçi në shkurt.