Botë

Krivokapiq: Mali i Zi nuk është kundër Ballkanit të Hapur, por ekzistojnë iniciativa të ngjashme

Foto: AP
 

Kryeministri i Malit të Zi, Zdravko Krivokapiq, ka thënë se vendi i tij nuk është kundër iniciativës “Ballkani i Hapur”, porse procese të ngjashme ekzistojnë tashmë.

Krivokapiq në një intervistë për “Tanjug” ka thënë se iniciativat e ngjashme si Ballkani i Hapur ekzistojnë dhe se duhet të fokusohen në to.