Botë

Së paku 46 të vdekur nga vërshimet në Uttarakhand të Indisë

 

Së paku 46 persona kanë vdekur nga vërshimet që lanë ndodhur pas shiut në shtetin verior të Indisë, në Uttarakhand.

Fotografitë dhe videot nga vendi tregojnë se janë shembur urat, shtëpitë e rrugët.