Botë

Gjendja e Clintonit është përmirësuar, pritet të lirohet sot nga spitali

 

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, është përmirësuar pas infeksionit dhe pritet të lirohet nga Qendra Mjekësore e Univesitetit të Kalifornias të dielën.

Zëdhënësi i tij Angel Urena ka njoftuar nëpërmjet postimi në Twitter.