Botë

Nuk ka më teste falas për të pavaksinuarit në Francë

Foto: AP
 

Testet COVID-19 në Francë nuk janë më falas për të pavaksinuarit, përveç nëse ato janë të përshkruara nga një mjek.

Ndërsa testet mbeten falas për të rriturit e vaksinuar dhe të gjithë fëmijët nën 18 vjeç, të rriturit të cilët nuk kanë marrë vaksinat e tyre do të duhet të paguajnë 22-45 euro për t'u testuar, që nga e premtja.