Botë

Një performancë për diktatorin veri-korean dhe një “mesazh” për armiqtë

 

Televizioni shtetëror i Koresë së Veriut publikoi një video të një demonstrimi të forcës dhe shkathtësive nga ushtria e vendit para udhëheqësit të saj, Kim Jong-un.

Në video shihen “ushtarët e çeliktë” veri-koreanë që thyejnë blloqet me kokë, këpusin zinxhirët, goditen me çekan e demonstrime të ndryshme ekstreme.