Botë

Njerëzit në Korenë e Veriut janë në rrezik për vdekje nga uria, thotë eksperti i OKB-së

Foto: Reuters
 

Fëmijët dhe të moshuarit në Korenë e Veriut janë në rrezik të vdesin nga uria, ka thënë një ekspert i OKB-së.

Raportuesi special i OKB-së për të drejtat e njeriut ka fajësuar sanksionet ndërkombëtare dhe bllokadën nga COVID-19 për shkurtimin e ushqimit.