Botë

Fushatë me gënjeshtrat e Trumpit

Gënjeshtrat dhe dezinformatat rreth rezultateve të zgjedhjeve presidenciale në SHBA janë të besueshme aq shumë nga votuesit republikanë sa që kundërshtimi i gënjeshtrës politikisht mund të jetë goxha e rrezikshme. Për muaj të tërë, teksa ka garuar për nominimin partiak në Virginia, kandidati Glenn Yongkini refuzoi që të tregonte nëse presidenti Joe Bideni është zgjedhur në proces të ligjshëm

 

Gënjeshtrat dhe dezinformatat rreth rezultateve të zgjedhjeve presidenciale në SHBA janë të besueshme aq shumë nga votuesit republikanë sa që kundërshtimi i gënjeshtrës politikisht mund të jetë goxha e rrezikshme. Për muaj të tërë, teksa ka garuar për nominimin partiak në Virginia, kandidati Glenn Yongkini refuzoi që të tregonte nëse presidenti Joe Bideni është zgjedhur në proces të ligjshëm

Republikani Glenn Yongkin nuk ka folur shpesh për gënjeshtrat e Donald Trumpit rreth vjedhjes së votave, kaosit të 6 janarit apo lidhur me atë nëse partia ka besim në zgjedhjet amerikane.

Ama kur ka folur gjërat nuk i kanë shkuar fort për shtati.