Botë

Zoran Zaevi i shpëtoi atentatit falë Greqisë

 

Shërbimet sekrete të Greqisë kanë shmangur një atentat ndaj kryeministrit maqedonas, Zoran Zaev.

Vetëm pak muaj pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Prespës nga Aleksis Tsipras dhe Zoran Zaev, shërbimet sekrete të Greqisë ia kanë shpëtuar jetën kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, pasi kanë zbuluar një tentativë për ekzekutimin e tij.